Cryo 21 Resultaten & Reviews

De laatste maanden horen we steeds meer over de Cryo21. Dit is een product van Italiaanse makerij met CE markering. Wij hebben besloten het zelf maar te gaan ondervinden: Onderstaand ons verhaal met foto’s!!! Dag 1 Al geruime tijd heb ik last van overtollig buikvet, ik heb al van alles geprobeerd om dit weg te […]

De laatste maanden horen we steeds meer over de Cryo21. Dit is een product van Italiaanse makerij met CE markering.

Wij hebben besloten het zelf maar te gaan ondervinden: Onderstaand ons verhaal met foto’s!!!

Dag 1

Al geruime tijd heb ik last van overtollig buikvet, ik heb al van alles geprobeerd om dit weg te krijgen. Zo sport ik 2-3 keer per week, en verander ik mijn dieten om er eentje te vinden die goed voor mij werkt.  Ik was er echter zo klaar mee, dat ik dacht laat ik het eens over een andere boeg gooien. Ik heb eerst gekeken naar wat de mogelijkheden waren, zo heb ik gelezen over coolsculpting ervaringen en Cryo21 ervaringen. Net als de meeste mensen waren er veel verschrikkings verhalen over erstige pijn. Na vier dagen goed onderzoek hakte ik de knoop door. Fuck it, ik wil dit buikvet kwijt, als het echt pijn doet, zal ik de pijn als een kampioen trotseren.

Ik heb een afspraak gemaakt bij een aantal Cryo21 praktijken en Coolsculpting aanbieders en uiteindelijk gekozen voor de cryo, mede door de prijs, en volgens hun is het een pijnloze behandeling. J! Eenmaal in de kliniek voelde ik me erg comfortabel en werd uitstekend geholpen door de schoonheidsspecialisten. Ik ben begonnen met enkel mijn buik, en wil hierna ook mijn billen laten doen, echter werd mij aangeraden rustig aan te beginnen.

Toen ik eenmaal op de behandelstoel lag begon het toch wel spannend te worden. Toen ze eenmaal de behandeling starte viel het gelukkig reuze mee, het was misschien meer een massage dan een pijnlijke ervaringen. Wel merkte ik dat mijn buik redelijk rood werd, en extreem gevoelig was na de behandeling. Ik ben na de eerste behandeling meteen 3cm verloren! Foto;s volgen binnenkort! Ik ben enthousiast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *